modulair zitsysteem thModulair zitsysteem

Het Adremo modulair zitsysteem bestaat uit op maat gemaakte gepolsterde onderdelen, verstelbaar gemonteerd op een solide roestvast stalen systeem met vele aanpassingsmogelijkheden.
Doordat Adremo het modulair zitsysteem volledig zelf vervaardigt kunnen wij vrijwel elke maatvoering, optie en versterking leveren.

Het modulair zitsysteem wordt met name gebruikt door mensen met aandoeningen waarbij spasticiteit, dyskinesie, ataxie of mengvormen hiervan op de voorgrond staan. Hierbij treden asymmetrie en te hoge, te lage of sterk wisselende
spierspanning op.

Het modulair zitsysteem is een sterk en goed instelbaar systeem en wordt vaak gecombineerd met flexibele onderdelen. Zo ontstaat een ontspannen maar actieve houding waarbij gecorrigeerd wordt zonder starre fixaties. De zitunit corrigeert de houding, maar zet de gebruiker niet vast doordat de onderdelen zacht zijn en meebewegen.

Uniek aan het modulair zitsysteem is, dat wij ook voor cliënten die hoge eisen stellen aan de zitunit vrijwel altijd een rolstoel vrijblijvend op zicht kunnen zetten om uit te proberen.

We informeren u graag over de mogelijkheden.

  • Stamskin bekleding met hoogwaardige vulling, naar wens aanpasbaar
  • Keuze uit 20 kleuren zonder meerprijs ( ook combinaties zijn mogelijk )
  • Onafhankelijk instelbare onderdelen
  • Het systeem kan meegroeien met de gebruiker en gaat daardoor lang mee zonder nieuwe aanpassingen
  • Door de blijvende instelbaarheid kan snel gereageerd worden op veranderingen in houding, motoriek of gebruik
  • Vrijwel elke vulling is mogelijk, onder andere latex, koudschuim, traagschuim ( antidecubitus ) en combinaties hiervan.
  • Combinaties met orthese-onderdelen zijn mogelijk
  • Maatwerk is mogelijk, bijvoorbeeld zittingverwarming, elektrisch verstelbare rugleuning, een uitsparing voor een urinoir, spreidgipsondersteuning, geheel gepolsterde afwerking, arthrodesezitting, enz., enz.

Contact

Adremo Revalidatie Techniek
Tolhusleane 17
8401 GA Gorredijk
+31 (0)5134 65543

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.adremo.nl

 

JoomShaper